Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 699:- / Snabb leverans /

Om oss

Leklyckan outlet drivs av Leklyckan AB med Nathalie Guttman och Maria Martinell i spetsen. Leklyckan är en baby- och barngrossist och distributör av flertalet europeiska varumärken samt sitt egna varumärke Leklyckan. Företaget har funnits i över 30år men togs 2017 över av familjerna Guttman och Martinell. Leklyckan vänder sig främst till återförsäljare i Sverige och Norden och distribuerar flera kända varumärken så som Heico lampor, Rubbabu och Petit Monkey m.f.  Är ni intresserade av se leklyckans fulla sortiment gör ni det under leklyckan.se där kan ni även se en lista över våra återförsäljare. 


Våran Outlet sida startade vi upp under April 2020 och den vänder sig i huvudsak till privatpersoner. På vår outletsida säljer vi ut restlager, utgående produkter samt produkter vi har enstaka kvar av i lager av. Det kan även förekomma produkter som saknar sin orginal kartong men bortsett från det är i originalskick, detta framkommer i sådant fall i produktbeskrivningen. 

Vi har vårt säte och lager i Kungsbacka där våra varor skickas ifrån. Vi tänker på miljön och återanvänder emballaget som vi får våra varor skickade till oss i.