Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 699:- / Snabb leverans /

Lagershoppa


Välkommen att Lagershoppa hos oss på Leklyckan Outlet

Vill du komma och shoppa på vårt lager? Vi har öppnat upp vår bokning av lagershopping i Kungsbacka. Du bokar din tid genom att skicka iväg en mejlförfrågan till, döp gärna mejlet till lagershopping. 

Hur funkar Lagershopping?

För att komma och lagershoppa hos oss behöver du boka en tid, det gör du via att skicka ett mejl till [email protected] Skriv gärna vilken dag och tid du önskar komma så försöker vi tillgodose detta i den mån vi kan eller så kommer vi gemensamt överens om ett annat alternativ som passar oss båda  =) 

Säker Lagershopping 

Covid-19 pandemin härjar fortfarande och vi alla måste ta vårat ansvar. Det är är väldigt VIKTIGT att du är helt frisk  när du kommer för lagershoppa. Använd gärna munskydd och var noga med att sprita dina händer. Handsprit kommer att finnas på plats. Din bokade tid är för just bara dig och om du vill en vän/partner. Vi som jobbar på leklyckan har alla själv småbarn och vi vet att det kan vara svårt att få till barnvakt. Med det sagt är ditt/dina barn välkomna tillsammans med dig så länge dem är helt friska och du tar ansvar för att de inte leker med produkterna. Att ha i åtanke är att Leklyckan är ett lager och ingen renodlad fysisk leksaksbutik.