Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt vid 699:- / Snabb leverans /

Barnlampor

Förhöj  stämningen i  barnrummet med en fin och mysig designlampa från populära Heico, Egmont Toys. Dessa härliga figurlampor har ett mjukt sken och passar därför utmärkt att använda som nattlampa samtidigt som de är en fin inredningsdetalj i barnrummet. Vi har lampor som passar alla åldrar då dem är både lekfulla och samtidigt moderna. Spana också in våra roliga och fina projektor lampor som fascinationen våra barn.

Projektor Lampa - Tåg Projektor Lampa - Tåg

Projektor Lampa - Tåg

699 kr 519 kr
Projektor Lampa - Ballerina Projektor Lampa - Ballerina
MelonLampa MelonLampa

MelonLampa

699 kr 499 kr
Lampkit (Byt till LED-lampa) Lampkit (Byt till LED-lampa)
Lampinsats, armatur LED Lampinsats, armatur LED
Transformator LED Heico Transformator LED Heico

Heico Lampor

Förhöj  stämningen i  barnrummet med en fin och mysig designlampa från populära Heico, Egmont Toys. Dessa härliga figurlampor har ett mjukt sken och passar därför utmärkt att använda som nattlampa samtidigt som de är en fin inredningsdetalj i barnrummet. Svampar, kaniner, elefant och måne, alla lika stämningsfulla dag som natt och med Led-belysning.

Har du en äldre variant av Heico lampan där det istället är en halogenlampa? Vi har lampkit som gör att du enkelt kan byta ut din gamla halogenlampa till Led-lampa istället. Bättre för miljön och billigare än att behöva köpa en helt ny lampa. 

Projektor Lampor

Vi har fyra olika varianter av vår fina projektorlampa som är inspirerad av en gammal japansk tradition. Våra Projektorlampor har två olika lägen, ett läge där man ser bildspelet på själva lampan och ett läge där bildspelet flyttar sig upp på väggen och  förvandlar rummet till en mysig bio. Enligt en japansk tradition sägs dessa lampor att lugna barnet och på sätt enklare få barn att somna. Vi kan inte annat än hålla med. Det är verkligen mysigt att bara ligga  och titta på det mysiga bildspelet som utspelar sig på väggen från lampan. Fascinationen hos våra barn har varit stor över dessa magiska projektorlampor.